Rusia lansează steagul anti-homosexualitate

Rusia lansează steagul anti-homosexualitate Foto: Twitter
Ca răspuns al Rusiei la decizia Curţii Supreme a Statelor Unite ale Americii de legalizare a căsătoriilor între persoanele de acelaşi sex, Partidul Rusia Unită a lansat un steagul anti-gay.

În Rusia, căsătoria între persoane de acelaşi sex nu este interzisă, dar Vladimir Putin a interzis din 2013 folosirea de simboluri ce promovează valorile non-tradiționale.

Steagul a fost lansat în data de 8 iulie cu ocazia unui miting organizat de Ziua Familiei, Dragostei şi Fidelităţii. El promovează familia tradiţională şi reprezintă un bărbat, o femeie şi trei copii care ţin în mână sloganul „adevărata familie”. Este o reacţie la steagul curcubeu al mişcării LGBT.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...