Explozie la o fabrică de armament în Montenegru

Explozie la o fabrică de armament în Montenegru foto: fanatik.ro
Mai multe persoane sunt rănite şi una a murit într-o explozie, duminică, 5 iulie, la uzina de Produse Aerospaţiale şi de Apărare Tara, din Mojkovaţ – Montenegru.

În acest moment este demarată o anchetă ca să se stabilească cauzele deflagraţiei.

Nu este prima explozie care are loc la această uzină. Din anul 2014, au avut loc trei explozii, dar de fiecare dată anchetele au stabilit că nu au fost respectate regulile de siguranţă.

Uzina de Produse Aerospaţiale şi de Apărare Tara produce armament militar şi are clienţi din Statele Unite, Canada şi Uniunea Europeană.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...