Traian Băsescu despre conflictul de interese al lui Ponta: Nu va rezista într-o instanţă

Traian Băsescu despre conflictul de interese al lui Ponta: Nu va rezista într-o instanţă Foto www.enational.ro
Declaraţii şoc ale fostului preşedinte al României, Traian Băsescu, care a criticat DNA pentru dosarul deschis premierului Victor Ponta.

Traian Băsescu a declarat, la Gândul Live, că este îngrijorat de uşurinţa cu care se poate da jos un guvern în România, în condiţiile în care acuzaţia de conflict de interese a procurorilor în ceea ce-l priveşte pe Ponta „nu va rezista” într-o instanţă de judecată.

„Mi se pare o exagerare (...) cel puţin în diagnosticul penal pus, conflict de interese, că a avut nişte afaceri în 2007-2008. Nu mi se pare că se poate forţa atât de mult definiţia conflictului de interese încât să ceri ridicarea imunităţii unui Premier. Părerea mea este că nu va rezista într-o instanţă o asemenea acuzaţie, pentru că atunci când au făcut afacerile este o chestie separate, nu erau în mandate, nu trebuia niciun aviz. Pe mine mă îngrijorează puţin uşurinţa cu care poţi să faci să cadă un Guvern. Acuzaţia asta mi se pare forţată, dar este o părere. Nu ştia Ponta în 2008 că în 2012 putea să-l numească ministru, deci e cam forţată” - a declarat Traian Băsescu.


Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Claudia STANCIU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa claudia.stanciu@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...