VÂLCENI trimişi în JUDECATĂ pentru EVAZIUNE FISCALĂ

VÂLCENI trimişi în JUDECATĂ pentru EVAZIUNE FISCALĂ foto arhiva Vocea Valcii
Doi vâlceni au fost daţi pe mâna justiţiei după ce poliţiştii economici de la IPJ Vâlcea au finalizat cercetările în cazul lor.

Este vorba despre două cazuri distincte, în primarul dosar fiind vorba de o femeie de 52 de ani, din Râmnicu Vâlcea, care este acuzată de săvârşirea infracţiunilor de evaziune fiscală în formă continuată. Luminiţa O. a comis infracţiunile în perioada iunie – iulie 2007, atunci când a comercializat opt imobile către diverse persoane, înregistrând în evidenţele contabile ale societăţii alte preţuri mult mai mici faţă de cele încasate de ea.

Astfel, ea s-a sustras de la plata obligaţiilor fiscale către bugetul statului, producând un prejudiciu în valoare de aproximativ 68.000 de lei.

O altă femeie din Râmnicu Vâlcea trimisă în judecată pentru evaziune fiscală este Magdalena I. – de 49 de ani, care, în calitate de administrator al unei societăţi comerciale, a omis înregistrarea în evidenţele contabile şi nu a declarat la organele fiscale a lucrătorilor de construcţii efectuate şi a veniturilor obţinute din acestea.

Ea a cauzat un prejudiciu de peste 100.000 de lei şi, astfel, a fost acuzată de evaziune fiscală, motiv pentru care a şi fost trimisă în judecată pe rolul Judecătoriei Râmnicu Vâlcea.
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Claudia STANCIU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa claudia.stanciu@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...