Dorin Chirtoacă rămâne primarul Chişinăului

Dorin Chirtoacă, candidatul Partidului Liberal, a fost reales pentru a treia oară ca primar general al municipiului Chişinău, obţinând 53,44% din voturile exprimate.

Candidata sa, socialista Zinaida Greceanîi, a obţinut 46,46%, potrivit rezultatelor preliminare. Lupta a fost una strânsă, peste 1,8 milioane de alegători moldoveni au fost aşteptaţi la urne, iar rata de participare la vot a depăşit 40 la sută.

Chirtoacă a aşteptat rezultatele scrutinului alături de echipa sa, la sediul partidului. El a declarat că s-a aşteptat la rezultat şi le-a mulţumit alegătorilor. “A fi ales pentru a treia oară este exact cum te-ai naşte a doua sau a treia oară. Asta înseamnă că oamenii au încredere, asta înseamnă că nu am muncit degeaba opt ani de zile. Am avut emoţii, în fiecare zi mă gândeam că putea fi şi altfel. Dar stau şi mă gândesc cum am visat eu exact 53 la sută. De obicei se spune că este invers atunci când visezi”, a declarat Dorin Chirtoacă.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...