27 Iunie, Ziua Internaţională a Pescuitului sportiv

27 Iunie, Ziua Internaţională a Pescuitului sportiv Foto www.bihon.ro
Milioane de pescari din întreaga lumea sărbătoresc, an de an, în data de 27 iunie, Ziua Internaţională a Pescuitului sportiv.

Este unul intre cele mai populare şi mai iubite hobby-uri din lume, fiind organizate anual sute de competiţii sportive, la care participă atât pescari cu experienţă, cât şi pescari începători.

Indiferent din mediul din care provin, de meserii sau de statutul în societate, pescarii se reunesc de fiecare dată sub aceeaşi pasiune, iar poveştile pescăreşti sunt savuroase.

Ziua Internaţională a Pescuitului sportiv se sărbătoreşte încă din anul 1984, de când a fost instituită la Conferinţa Internaţională pentru Reglementare şi Dezvoltare a Pescuitului de la Roma.


Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Claudia STANCIU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa claudia.stanciu@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...