Regina Elizabeth a II-a a Marii Britanii se va muta din Palatul Buckingham

Regina Elizabeth a II-a a Marii Britanii se va muta din Palatul Buckingham Foto: aboutbritain.com
Regina Elizabeth a II-a a Marii Britanii va fi nevoită să se mute din Palatul Buckingham din cauza unor lucrări de modernizare. Reparaţiile la palat, în valoare de aproximativ 150 milioane lire sterline, vizează instalaţiile sanitare vechi şi reţeaua electrică veche.

Palatul Buckingham nu a mai fost redecorat din 1952. El este locuinţa oficială a reginei, iar aceasta petrece o treime din perioada unui an în el.

Ultima dată când Regina Elizabeth a II-a a părăsit Palatul Buckingham a fost în perioada celui de-al Doilea Război Mondial.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...