Preşedintele Federaţiei de Fotbal din Irlanda de Nord cere sancţionarea României

Preşedintele Federaţiei de Fotbal din Irlanda de Nord cere sancţionarea României Foto: radioiasi.ro
În timpul meciului din 13 iunie, care a avut loc la Belfast, pe Windsor Park, dintre România şi Irlanda de Nord, un fotograf a fost rănit de o torţă aruncată din tribune.

Preşedintele Federaţiei de Fotbal din Irlanda de Nord, Jim Shaw, susţine că torţa a fost aruncată din sectorul cu suporterii români şi este convins că România va fi sancţionată de Comisia de Disciplină a UEFA.

Iniţial s-a crezut că torţa a fost aruncată de suporteri nord-irlandezi, dar Shaw a prezentat o probă video pentru a dovedi nevinovăţia irlandezilor.

UEFA a deschis o procedură disciplinară, iar Jim Shaw e sigur că România va fi sancţionată.

Irlanda de Nord şi România s-au întâlnit în data de 13 iunie într-un joc din preliminariile pentru Campionatul European din 2016.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...