O femeie este noul premier interimar al Moldovei

O femeie este noul premier interimar al Moldovei Foto: diez.md
În urma retragerii din funcţie a fostului premier al Republicii Moldova Chiril Gaburici, Natalia Gherman, ministru de externe în timpul guvernului demisionar, a fost desemnată în funcţia de premier interimar până la desemnarea unui nou executiv.

Desemnarea Nataliei Gherman în această calitate a venit odată cu semnarea unui decret prezidenţial în acest sens de către preşedintele Republicii Moldova Nicolae Timofti, după ce ex-premierul Chiril Gaburici a refuzat să asigure interimatul.

Anunţul privind retragerea din funcţia de premier a lui Chiril Gaburici a survenit la o zi după ce a fost audiat de procurori în dosarul legat de diploma sa de studii care, se pare că, este falsă.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...