Un infractor deosebit de periculos a fost transferat în România

Un infractor deosebit de periculos a fost transferat în România Foto: voceatransilvaniei.ro
În urma cooperării poliţiei române cu autoritățile din Marea Britanie, un bărbat român, condamnat la 25 de ani de închisoare a fost adus în țară pentru executarea pedepsei.

Bărbatul a fost condamnat la închisoare cu executare de instanţa din România, cât şi cea din Marea Britanie, deoarece în perioada 2010-2011 a săvârşit mai multe fapte de omor deosebit de grav, tâlhărie şi vătămare corporală gravă, pe teritoriul Marii Britanii, Franţei şi României.

În urma colaborării judiciare internaționale cu autoritățile britanice, prin intermediul Biroului Național Interpol din cadrul Poliției Române, la data de 18 iunie a.c., o escortă a Poliției Române a adus în țară bărbatul, considerat infractor deosebit de periculos.
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...