Cel puţin 9 morţi într-un atac armat în SUA

Cel puţin 9 morţi într-un atac armat în SUA foto: foxnews.com
Cel puţin nouă persoane au fost împuşcate mortal în incinta unei biserici din America. Biserica este una din cele mai vechi biserici frecventate de afroamericani, situată chiar în centrul oraşului Charleston, din Carolina de Sud (sud-estul SUA).

O ameninţare cu bombă a făcut dificilă derularea anchetei după atacul armat, poliţia fiind nevoită să evacueze locuitorii din apropierea bisericii.

Purtătorul de cuvânt al poliție din Charleston, Charles Francis, a declarat că suspectul este un bărbat alb, în vârstă de 21 ani, constituţie firavă, care era îmbrăcat într-un tricou gri, cu blugi şi cizme. Şi în acest moment acesta este căutat de poliţie şi FBI.

Şeful poliţiei din Charleston, Greg Mullen a spus: „ Eu cred că acest lucru a fost o crimă făcută din ură. O persoană rea și plină de ură a luat viața cetățenilor care au venit să se închine și să se roage împreună”.

Atacul a avut loc în ajunul a comemorării a opt ani de la tragedia în care nouă pompieri din Charleston şi-au pierdut viaţa, pe 18 iunie 2007.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...