Fratele lui George Bush şi-a depus candidatura pentru preşedinţia Statelor Unite

Fratele lui George Bush şi-a depus candidatura pentru preşedinţia Statelor Unite Foto: thefederalist.com
Jeb Bush, 62 ani, fost guvernator al statului Florida, şi-a lansat ieri, 15 iunie, candidatura la preşedinţia Statelor Unite. Fratele şi tatăl lui Jeb au fost amândoi preşedinţi.

În discursul pe care l-a susţinut, Jeb Bush şi-a stabilit obiective economice ambiţioase, inclusiv o creştere economică de 4% pe an. De asemenea, el a promis că „va repara” Washingtonul „disfuncţional”, conform Euronews.

„Nu avem nevoie de alt preşedinte care să deţină doar primul loc în rândul elitelor răsfăţate de la Washington... Avem nevoie de un preşedinte pregătit să înfrunte şi să lupte împotriva acestei culturi. Iar eu voi fi acest preşedinte", a declarat Jeb Bush.

Jeb Bush ar putea avea de înfruntat alţi 12 contracandidaţi în alegerile primare republicane.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...