Șapte români au violat o fată în Marea Britanie timp de patru ore şi au filmat totul

13 Iun 2015
Șapte români au violat o fată în Marea Britanie timp de patru ore şi au filmat totul foto http://www.lesinrocks.com

Şapte români, cu vârste cuprinse între 13 şi 41 de ani sunt judecaţi în Marea Britanie pentru viol şi perversiuni sexuale asupra unei tinere de 20 de ani, care a fost abuzată timp de 4 ore. Toată orgia a fost filmată de unul dintre participanţi. 

În acest moment, procesul este pe rol, iar violatorii, printre care şi un minor de 13 ani, neagă toate acuzaţiile aduse. Probele biologice contrazic spusele violatorilor români pe care îi așteaptă ani grei de închisoare pentru aceasta faptă teribilă. Deoacamdată, nu s-a stabilit dacă și minorul de 13 ani va răspunde penal pentru fapta sa.
Unul dinte autorii violului, mai este acuzat şi de răpire, deoarece tânară susţine că Mihăiță Palie a răpit-o şi a dus-o la el în locuință unde mai erau încă șase bărbați și un minor.
Tânăra de 20 de ani, care în data de 16 ianuarie 2015 se ducea către casă nu bănuia coşmarul pe care avea să-l trăiască doar pentru că i-a ieşit în drum lui Mihăiță Palie. Acesta a răpit-o şi a dus-o într-o casă din Southampton, districtul Hampshire, unde îl mai aşteptau alţi 6 bărbaţi. Aceştia au violat-o pe rând şi au supus-o la perversiuni sexuale inimaginabile. The mirror a scris că tânăra a reușit după orele de coșmar să sune la poliție şi să îi reclame pe cei şapte români.
Românii au violat-o pe tânăra de 20 de ani ore în șir filmând totul cu un telefon mobil. După câteva ore de căutări, poliția din Marea Britanie i-a prins pe violatori și i-au dus la sediu pentru audieri.

Evaluaţi acest articol
(8 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...