Călătoreşti frecvent cu avionul? Vezi noile dimensiuni ale bagajelor de mână

Pentru ca fiecare pasager al unui avion cu cel puţin 120 de locuri să aibă şansa de a-şi depozita bagajele de mână în spaţiile de deasupra capului, Asociaţia Internaţională a Transportatorilor Aerieni (IATA) a recomandat reducerea dimensiunilor bagajelor de mână.

Bagajele de mână ce vor fi permise la bordul avioanelor vor trebui să aibă dimensiunea de 55 cm x 35 cm x 20 cm. Astfel, acestea sunt cu 39% mai mici decât precedentul standard al IATA, de 56 cm x 45 cm x 25 cm.

Deja trei companii au acceptat recomandările IATA, printre care se numără Emirates, Lufthansa şi Qatar, iar alte 40 de companii aeriene şi-au exprimat interesul faţă de noile standarde.

Noile propuneri ale IATA nu sunt obligatorii, iar companiile aeriene sunt libere să le ignore sau să le modifice.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...