Site-ul US Army a fost piratat

Site-ul US Army a fost piratat Foto: yourlocalcolor.com
Site-ul forţelor terestre americane (US Army) a fost piratat, luni, de Armata Electronică Siriană. Piratarea a fost confirmată de către oficialii americani, conform NBC News.

Din 2011, de când a început războiul din Siria, Armata Electronică Siriană ataca mereu conturile de pe reţelele de socializare ale unor instituţii de presă sau site-uri acestora.

Autorii atacurilor cibernetice denunţă Statele Unite că ajută la antrenarea combatanţilor rebeli în interiorul Siriei. Site-urile lui New York Times, Le Monde sau Associated Press au picat până acum victime Armatei Electronice Siriene.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus


Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...