BREAKING NEWS: Oscar Pistorius va fi eliberat din închisoare

BREAKING NEWS: Oscar Pistorius va fi eliberat din închisoare abcnews.go.com
Oscar Pistorius, paralimpicul sud-african, care a fost condamnat pentru uciderea iubitei sale la 5 ani de detenţie va fi eliberat din penitenciar deoarece acesta este eligibil pentru arestul la domiciliu. Probaţiunea lui Oscar Pistorius va fi lansată în data de 21 august 2015, după ce atletul a primit recomandări de la Departamentul Corecţional de servicii din Africii de Sud.

Sportivul olimpic a fost condamnat la cinci ani de detenţie în 2014 pentru omucidere. El şi-a ucis iubita, modelul Reeva Steenkamp.

Conform legislaţiei din Africa de Sud, condamnaţii pot beneficia de eliberare condiţionată sau arest la domiciliu dacă au executat o şesime din pedeapsă.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...