VICTOR PONTA pune tunurile pe Justiție

04 Iun 2015
Premierul Victor Ponta rupe tăcerea și se urcă cu picioarele pe Justiție, arătând cu degetul către putregaiul din interiorul sistemului. Deși până acum s-a făcut că plouă, deși era evident că nu prea îi convine coabitarea cu DNA-ul lui Kovesi, Ponta a comentat la o emisiune televizată ce li s-ar fi întâmplat judecătoarelor din dosarul Referendumul dacă ar fi îndrăznit să-l achite pe Liviu Dragnea.

„Ati vazut ce patesc aia doi judecatori de la Curtea de Apel care au achitat-o pe doamna Rarinca? Le-au scos stenograme, nu stiu ce. Va dati seama ca judecatoarele de la Dragnea daca cumva il achitau pe Dragnea cred ca erau si arestate acum. Au dat si ele un an cu suspendare, dar pentru noi e un lucru nedrept, pentru ca nu doar noi, ci si PNL a fost cu noi la suspendare. Toti am fost, ma rog, toti cei care am luat decizia. Sigur ca e o stare de nemultumire, pentru ca e o nedreptate care ni se face”, a spus Victor Ponta.

După declarațiile premierului, judecătorul CSM Alexandru Șerban a sesizat în data de 2 iunie a.c. Inspecția Judiciară. Nici de această dată premierul nu a mai tăcut, amintindu-i magistratului că “s-a făcut că plouă” atunci când Vasilică Danileț a comentat o decizie definitivă a instanței, cea din cazul Rarinca.

“Un domn judecator Serban de la CSM e suparat si ma reclama ca am comentat decizia in cazul Dragnea! Domnule judecator, colegul dvs din CSM Danilet a comentat repetat la televiziune decizia in cazul "Mariana Rarinca"! Evident ca v-ati facut ca ploua! Deci sa intelegem - cine e prieten si coleg cu dvs (din "Sistem" adica) are voie, noi ceilalti nu! Corect? Spuneti direct si ne supunem!”, a mai adăugat Victor Ponta.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus


Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...