Asta muzica ce-mi place! Toţi oamenii mei la CET Govora

Asta muzica ce-mi place! Toţi oamenii mei la CET Govora foto Vocea Valcii
Cristian Buican face pe profesorul pentru mai tânărul său fin Victor Stănculescu, pe care vrea să-l înveţe cum să ajungă agaman la CET Govora.
După cum se ştie, co-preşedintele PNL Cristian Buican este decis să-l schimbe pe Petre Grigore din poziţia de reprezentant al Consiliului Judeţean Vâlcea în Adunarea Generală a CET Govora, pentru că fostul uneperist nu mai răspunde la comenzile liberale. Pentru această poziţie, Buican îl are în vedere pe finul său, Victor Stănculescu. Decizia de înlocuire a lui Grigore a început să prindă contur după ce liberalii nu au reuşit să-l impună pe Ludovic Zelici la conducerea interimară a CET Govora.
Mutarea nu este întâmplătoare deoarece numai din poziţia deţinută de Grigore în acest moment actualii membrii din Consiliu de Administrație pot fi revocați cu alții, loiali lui Buican.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...