TRAIAN BĂSESCU: Cazul Rarinca poate fi o eroare judiciară!

02 Iun 2015
Traian Băsescu continuă să vorbească despre loviturile pe care actuala putere le aplică Justiţiei, dar şi despre faptul că între preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Victor Ponta există o înţelegere şi că USL trăieşte bine-merci, aşteptând momentul să dea lovitura de graţie justiţiei.

”Se continuă lovitura de stat cu finalitate punerea sub control a justiției. USL trăiește: mă uit la inactivitatea lui Klaus Iohannis, mă uit la activitatea lui Călin Popescu Tăriceanu și a lui Victor Ponta.

Cât timp se respectă procedurile legale, nu avem ce comenta. Nu cred că sunt interzise contestațile în anulare, la fel cum nu cred că nu avem voie să comentăm. Când incrimină, judecătorii, avem probleme. Cazul Rarinca tinde să devină un caz asemănător cu cel al senatoarei foamei, unul fabricat de trustul turnătorului Dan Voiculescu.

Situația Rarinca trebuia tratată cu sobrietate, nu trebuia făcută un caz Cristiana Anghel. Trebuie să existe responsabilitate, se știe că sunt un adversar al arestărilor preventive. Poate fi o eroare judiciară.”, a spus Traian Băsescu.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...