TRAIAN BĂSESCU: Cazul Rarinca poate fi o eroare judiciară!

02 Iun 2015
Traian Băsescu continuă să vorbească despre loviturile pe care actuala putere le aplică Justiţiei, dar şi despre faptul că între preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Victor Ponta există o înţelegere şi că USL trăieşte bine-merci, aşteptând momentul să dea lovitura de graţie justiţiei.

”Se continuă lovitura de stat cu finalitate punerea sub control a justiției. USL trăiește: mă uit la inactivitatea lui Klaus Iohannis, mă uit la activitatea lui Călin Popescu Tăriceanu și a lui Victor Ponta.

Cât timp se respectă procedurile legale, nu avem ce comenta. Nu cred că sunt interzise contestațile în anulare, la fel cum nu cred că nu avem voie să comentăm. Când incrimină, judecătorii, avem probleme. Cazul Rarinca tinde să devină un caz asemănător cu cel al senatoarei foamei, unul fabricat de trustul turnătorului Dan Voiculescu.

Situația Rarinca trebuia tratată cu sobrietate, nu trebuia făcută un caz Cristiana Anghel. Trebuie să existe responsabilitate, se știe că sunt un adversar al arestărilor preventive. Poate fi o eroare judiciară.”, a spus Traian Băsescu.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

28
Noi2019
Pi dracu, Viorico... Trebie să pleci! De tot

Pi dracu, Viorico... Trebie să pleci! De tot

Written byRomeo POPESCU

Doamne ajută că am scăpat de alegeri, Klaus Iohannis a mai prins un mandat de 5 ani la Cotroceni, bonus am scăpat și de Viorica. Ce să mai, fericire maximă! Urmează Magia Crăciunului, cu toată nebunia aferentă... Nu vreau să...

Opinii

21
Noi2019
Tristă țară: Alegem între Dăncilă și Iohannis, iar polițiștii iau bătaie de la infractori cu pistoalele în mână

Tristă țară: Alegem între Dăncilă și Iohannis, iar polițiștii iau bătaie de la infractori cu pistoalele în mână

Written byMagda POPESCU

Tristă țară! Trăim în România în care trebuie să alegem între Dăncilă și Iohannis. Dezbaterile de la distanță ale celor doi candidați ne-au arătat că la capitolul democrație am involuat vizibil, în ultimii 5 ani. Pe de o parte, am...