INCREDIBIL: PUȘCAȘUL MARIN care l-a ucis pe Osama bin Laden vrea să se mute în România

INCREDIBIL: PUȘCAȘUL MARIN care l-a ucis pe Osama bin Laden vrea să se mute în România radioconstanta.ro
Teroristul Osama bin Laden a fost ucis chiar în buncărul în care se ascundea, în urma unei operațiuni speciale coordonate special de președintele Barack Obama. Puțini însă știu numele celui care a apăsat pe trăgaci de trei ori pentru ca cel mai temut terorist al lumii să devină istorie. Este vorba despre Robert O'Neill, care în aceste zile a fost în România și a accepta să facă câteva dezvăluiri pentru Realitatea TV. Despre operațiunea care l-a făcut celebru vorbește extrem de relaxat și direct.

"Am intrat în cameră şi am văzut o persoană care stătea în picioare. Bazându-mă pe statura pe care o avea, pe faptul că nu voia să se predea, am considerat că este o ameninţare. La fel cum procedăm când avem de-a face cu o ameninţare sinucigaşă cu bombă, l-am împuşcat în faţă. De două ori când stătea în picioare şi încă o dată când a căzut.", a spus Robert O'Neill.

Americanul povestește că în ultimul timp a călărit mult prin lume, iar oamenii îl opresc să îi mulțumească pentru ceea ce a făcut în ziua de 2 mai 2011.

"A fost unul dintre lucrurile mai importante decât mine. A fost cu un motiv. Eu doar am avut norocul să fiu în cea mai bună echipă din lume. Nu simt nicio presiune. Nu mă ascund de nimeni. Cred că echipa mea a putut să facă lumii un serviciu.", își amintește Robert O'Neill.

Colaborator al Fox News, pușcașul marin se află pentru a doua oară în România. De data aceasta, Robert O'Neill a susținut câteva discursuri motivaționale despre spiritul de lider și cum să dobândești succesul. Despre țara noastră are doar cuvinte de laudă, spunând chiar că i-ar place să locuiască aici.

"În România îmi place mâncarea care este incredibilă, oamenii care sunt atât de primitori. Nu vreau să plec...Mă gândesc să mă mut aici. Este foarte tare aici! Primul motiv ar fi mâncarea... Iar al doilea, n-o să spun că este legat de femeile frumoase. Senzaţia per total e că toţi sunt primitori.", a mai spus puşcaşul marin.
Evaluaţi acest articol
(17 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...