Arme de tir sportiv, confiscate de poliţiştii din Râmnicu Vâlcea

Arme de tir sportiv, confiscate de poliţiştii din Râmnicu Vâlcea http://cdn1.aradon.ro/
Un tânăr de 26 de ani din Râmnicu Vâlcea, care deţinea ilegal două arme de tir sportiv, s-a ales cu un dosar penal făcut de poliţiştii de la IPJ Vâlcea. Oamenii legii au descins la locuinţa lui Marius Bănescu, acolo unde i-au găsit două arme neletale marca „GAMO", puşti de tir sportiv de calibru 4,5 şi un pistol „Mauser" de calibru 10x22T. Mai mult, bărbatul avea şi muniţia aferentă acestor arme, în locuinţa sa fiind găsite 107 alice şi încărcătoare 4 cu cartuşe cu bile.

Armele erau deţinute ilegal, întrucât autorizaţia de port armă a tânărului expirase de ceva timp, iar el nu s-a prezentat, conform legii, în termen de 10 zile de la expirarea perioadei de valabilitate a permisului de arma, la un armurier autorizat pentru a preda armele.

Aşadar, omul s-a ales cu un dosar penal, începându-se urmărirea penală sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Claudia STANCIU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa claudia.stanciu@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...