Criminalul tinerei romance ucisă şi aruncată într-un container, condamnat pe viaţă

Lidia Pascale Lidia Pascale Foto: expressandstar.com
Pe 19 noiembrie 2014, românca Lidia Pascale, de 26 de ani, a fost omorâtă de Matthew Cherrington prin 11 lovituri în cap cu un corp contondent. După ce a ucis-o, criminalul i-a aruncat cadavrul într-un container de gunoi, aflat la aproximativ 100 de metri de casa sa. Cadavrul acesteia a fost găsit după o lună.

Criminalul a fost condamnat de Birmingham Crown Court în data de 19 mai, după ce juriul l-a găsit vinovat de uciderea Lidiei Pascale, la închisoare pe viaţă. Cu toate că acesta a negat tot timpul că ar fi ucis-o pe româncă, împotriva lui au existat mai multe dovezi, cum ar fi amprentele găsite pe containerul de gunoi, pe sacul de gunoi pus deasupra cadavrului pentru a-l masca, precum şi ADN-ul criminalului găsit pe nişte foiţe de ţigări aflat în sac. O altă dovadă a fost că Cherrington a vândut mobilul victimei la un magazin din West Bromwich și a încercat să acopere petele de sânge din casă cu vopsea, lucru ce nu i-a reușit în totalitate.

Procurorul a dovedit, de asemenea, intenția lui Cherrington de a ucide, precum și faptul că victima a fost conștientă de atac, dovadă fiind rănile de la mâini provocate în timp ce încerca să se apere.
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

16
Ian2020
Despre morți numai de bine!

Despre morți numai de bine!

Written byRomeo POPESCU

"În singuratate înveți rugăciunea și meditația care îți arată că ea, singuratatea, nu există." - Ioan Gyuri Pascu Despre regretata Cristina Țopescu este vorba. O tragedie neașteptată. Nici nu a început bine anul și o veste dramatică a întristat România....

Opinii

06
Ian2020
Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Written byMagda POPESCU

Continentul australian se poate transforma în orice secundă într-o catastrofă climatică fără precedent, incendiile care au cuprins întreg continentul fiind în plină desfășurare și la ora când scriu aceste rânduri. Imaginile apocaliptice care ne vin de acolo, din locul în...