Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


BREAKING NEWS: Dobrişan a fost achitat

BREAKING NEWS: Dobrişan a fost achitat Vocea Valcii
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis în urmă cu puţin timp să îl achite pe Dorin Dobrişan – fost director CEC Bank Vâlcea. „Admite apelul declarat de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia Naţională Anticorupţie – Serviciul Teritorial Piteşti, împotriva sentinţei penale nr. 101/F/28.05.2014 a Curţii de Apel Piteşti – Secţia Penală şi pentru Cauze cu Minori şi de Familie. Desfiinţează, în parte, sentinţa apelată şi rejudecând: În baza art. 396 alin. 5 rap. la art. 16 alin. 1 lit. c Cod procedură penală, achită pe inculpatul Dobrişan Dorin pentru infracţiunea prev. de art. 2531 alin. 1 Cod penal anterior. Menţine celelalte dispoziţii ale sentinţei penale atacate. Cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Onorariile cuvenite apărătorilor desemnaţi din oficiu pentru intimaţii inculpaţi, în cuantum de câte 75 lei, se plătesc din fondul Ministerului Justiţiei. Definitivă" – se arată în minută.

Reamintim că, fostul bancher Dorin Dobrişan, a fost condamnat în data de 28 octombrie 2014, la cinci ani şi cinci luni de închisoare cu executare de către Tribunalul Călăraşi.
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)
Claudia STANCIU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa claudia.stanciu@voceavalcii.ro