Narcisa Dumvrăvescu, noul DECAN al Baroului Vâlcea

19 Mai 2015
Alegerile pentru şefia Baroului Vâlcea s-au finalizat, în urmă cu ceva timp, iar avocatul Narcisa Dumbravescu este noul decan. Ea a învins-o la vot pe Mădălina Beniog. Narcisa Dumbrăvescu a obţinut 93 de voturi şi şi-a adjudecat conducerea Baroului Vâlcea pentru următorii 3 ani.

„Azi Baroul Valcea si-a ales conducerea pentru urmatorii trei ani. Vreau sa o felicit pe Doamna Decan Narcisa Dumbravescu pentru victoria domniei sale in alegeri si sa-i urez un mandat reusit. Sper ca in cel mai scurt timp vom semna si vom aplica Protocolul la care tin enorm, legat de colaborarea interinstitutionala, pe care o doresc exemplara dar in acelasi timp situata in limitele legii si regulamentelor aplicabile celor doua profesii.

Cred cu tarie ca vremea conflictelor unilaterale si interpersonale a trecut, iar echilibrul va redefini o colaborare traditional adevcata, in interesul justitiabilului.

Mult succes noii echipe!", a postat pe Facebook preşedintele Judecătoriei Râmnicu Vâlcea, Bogdan Mateescu.
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

28
Noi2019
Pi dracu, Viorico... Trebie să pleci! De tot

Pi dracu, Viorico... Trebie să pleci! De tot

Written byRomeo POPESCU

Doamne ajută că am scăpat de alegeri, Klaus Iohannis a mai prins un mandat de 5 ani la Cotroceni, bonus am scăpat și de Viorica. Ce să mai, fericire maximă! Urmează Magia Crăciunului, cu toată nebunia aferentă... Nu vreau să...

Opinii

21
Noi2019
Tristă țară: Alegem între Dăncilă și Iohannis, iar polițiștii iau bătaie de la infractori cu pistoalele în mână

Tristă țară: Alegem între Dăncilă și Iohannis, iar polițiștii iau bătaie de la infractori cu pistoalele în mână

Written byMagda POPESCU

Tristă țară! Trăim în România în care trebuie să alegem între Dăncilă și Iohannis. Dezbaterile de la distanță ale celor doi candidați ne-au arătat că la capitolul democrație am involuat vizibil, în ultimii 5 ani. Pe de o parte, am...