Narcisa Dumvrăvescu, noul DECAN al Baroului Vâlcea

19 Mai 2015
Alegerile pentru şefia Baroului Vâlcea s-au finalizat, în urmă cu ceva timp, iar avocatul Narcisa Dumbravescu este noul decan. Ea a învins-o la vot pe Mădălina Beniog. Narcisa Dumbrăvescu a obţinut 93 de voturi şi şi-a adjudecat conducerea Baroului Vâlcea pentru următorii 3 ani.

„Azi Baroul Valcea si-a ales conducerea pentru urmatorii trei ani. Vreau sa o felicit pe Doamna Decan Narcisa Dumbravescu pentru victoria domniei sale in alegeri si sa-i urez un mandat reusit. Sper ca in cel mai scurt timp vom semna si vom aplica Protocolul la care tin enorm, legat de colaborarea interinstitutionala, pe care o doresc exemplara dar in acelasi timp situata in limitele legii si regulamentelor aplicabile celor doua profesii.

Cred cu tarie ca vremea conflictelor unilaterale si interpersonale a trecut, iar echilibrul va redefini o colaborare traditional adevcata, in interesul justitiabilului.

Mult succes noii echipe!", a postat pe Facebook preşedintele Judecătoriei Râmnicu Vâlcea, Bogdan Mateescu.
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

30
Ian2020
Virusomania tâmpește România

Virusomania tâmpește România

Written byMagda POPESCU

Știrile care vin din China sunt tot mai alarmante în ceea ce privește noul virus gripal descoperit acolo. Însă, în România, în loc să tratăm, la nivel public și informațional, această situație cu responsabilitate și discernământ, se titrează cât mai...