BREAKING NEWS: Nouă morţi şi 18 răniţi într-un schimb de focuri între motociclişti

Grupare motociclisti Waco - Texas Grupare motociclisti Waco - Texas Foto: statesman.com
Cinci grupări de motociclişti s-au întâlnit duminică, 18 mai, la restaurantul Twin Peaks Sports Bar and Grill din Waco – Texas. Oficialii locali au anticipat ce se va întâmpla şi au trimis poliţiştii înainte de a începe problemele. Deşi poliţiştii erau de faţă, cearta a izbucnit şi a degenerate de la bătăi cu pumni şi picioare la focuri de armă. Motocicliştii au tras între ei, dar şi asupra poliţiştilor.

Cel puţin nouă persoane au fost ucise şi alte 18 au fost rănite. Toate persoanele decedate şi rănite sunt motociclişti, nici un poliţist nu a fost rănit. Pentru a scăpa de împuşcături şi bătaie, unii clienţi şi angajaţi ai barului s-au ascuns în camera frigorifică.

„În experienţa mea de aproape 35 de ani, aceasta este cea mai violentă şi înfiorătoare scenă cu care am avut de-a face", a declarat sergentul W. Patrick Swanton, un purtător de cuvânt al poliţiei din Waco pentru CNN.

„Suntem recunoscători că niciun angajat, client sau poliţist nu a fost rănit în aceste violenţe fără sens, din afara restaurantului, şi suntem alături de familiile celor ucişi", se arată într-un comunicat transmis de Restaurantul Twin Peaks Sports Bar and Grill.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...