ATENŢIE! Poliţia VÂLCEA caută JURIŞTI!

IPJ Valcea IPJ Valcea Vocea Valcii
Recent, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea a scos la concurs un post de ofiţer principal I, mai exact un post de consilier juridic, ce-şi va desfăşura activitatea în cadrul Compartimentului Juridic. Dispoziţia inspectorului – şef al unităţii a fost dată în data de 7 mai a.c., iar vâlcenii dornici să se înscrie la concurs trebuie să ştie că au timp să-şi depună dosarul la sediul IPJ Vâlcea până în data de 20 mai 2015, ora 12.00.

Ei bine, pentru a putea candida pentru o astfel de funcţie, cei interesaţi trebuie să îndeplinească următoarele condiţii: să aibă studii superioare de lungă durată cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în domeniul ştiinţelor juridice - domeniul de studii universitare de licenţă drept, specializarea drept, ori să aibă studii superioare de licenţă ciclul I de studii universitare (în sistem Bologna), în domeniul fundamental ştiinţe sociale, ramura de ştiinţă "ştiinţe juridice ", domeniul de licenţă "drept", specializarea "drept". Mai mult, candidaţii trebuie să îndeplinească cerinţele specifice din fişa postului, să nu fie sancţionaţi disciplinar în niciun domeniu, să nu fie urmăriţi penal, să fie apţi medical etc.

Concursul va avea loc în data de 25 mai 2015, la ora 11.00, în sala de şedinţe a IPJ Vâlcea, şi va consta într-un interviu pe subiecte profesionale în baza prevederilor din fişa postului, care va fi apreciat cu note de la 1 la 10. „Candidaţii care vor obţine la selecţie minim nota 7,00 vor fi examinaţi ulterior de către comisia constituită la nivelul I.G.P.R., conform art. 14 (2) din Instrucţiunile M.A.I. nr. 1111/2005 privind activitatea de asistenţă juridică în unităţile M.A.I. Candidatul care va obţine cel mai mare punctaj la testul susţinut în fata comisiei constituite la nivelul I.G.P.R. va fi ulterior numit în funcţia de consilier juridic" – se arată în anunţul dat de IPJ Vâlcea.
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Claudia STANCIU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa claudia.stanciu@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...