BREAKING NEWS: 5 morţi şi peste 65 de răniţi într-un accident feroviar în Philadelphia

Tren deraiat Philadelphia Tren deraiat Philadelphia nbcphiladelphia
Cel puțin cinci persoane au fost ucise și 65 de persoane rănite după ce un tren aparţinând companiei Amtrak, care transportă 238 de pasageri și cinci membri ai echipajului, a deraiat marţi seara și s-a rostogolit în zona Port Richmond din Philadelphia. Trenul plecase din Washington spre New York.

Un bărbat care se afla în tren, a afirmat că acesta circula cu aproape 100 de kilometri pe oră când a deraiat şi vagoanele s-au răsturnat. Pompierii au cerut ajutorul elicopterelor televiziunilor şi poliţiei care survolează locul accidentului ca să lumineze zona unde sunt echipele de salvare.

Primarul Michael Nutter a confirmat că există cel puţin cinci persoane care au murit şi peste 65 de răniţi. Oficialii nu au dezvăluit încă identitatea victimelor.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus


Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...