VOCEA VÂLCII, primul ziar din VÂLCEA, acceptat la GOOGLE NEWS

10 Mai 2015
Premieră pe piaţa publicistică din Vâlcea. Ziarul VOCEA VÂLCII a fost acceptat la Google NEWS, începând cu data de 9 mai 2015. După o muncă concertată de mai bine de un an de zile, timp în care toată echipa ziarului a susţinut zilnic un flux de ştiri pe siteul voceavalcii.ro şi beneficiind de suportul tehnic al agenţiei de web design şi publicitate SolidPro.ro, am fost acceptaţi în cel mai mare site agregator de știri.

Nu a fost uşor, condiţiile pentru a intra la Google News impune un anumit standard de calitate editorială, cea mai importantă dintre ele referindu-se la conţinutul original al ştirii.

Acceptarea unui site de ştiri în fluxul Google News reprezintă un proces complex cu foarte multe cerinţe de conţinut şi tehnice de care ambele echipe trebuie să ţină cont cu atât mai mult cu cât rata de succes este mult mică decât în anii precedenţi şi concurenţa on-line este mult mai mare.

Mulţumim tuturor celor care au fost lângă noi în acest demers, echipei Solid Pro, şi în special cititorilor noştri care ne-au citit, ne-au dat like şi share în reţelele de socializare. Încrederea celor care ne citesc ne-a dat putere să mergem mai departe. Crezul nostru este acela că acel care deţine informaţia, deţine puterea. Iar noi vrem ca cititorii noştri să fie unii bine informaţi şi puternici! Fără manipulări, fără manevre şi fără partipriuri!
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro


Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...