Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

REŢETA ZILEI: Salată bavareză cu parizer

05 Mai 2015
Ce vă trebuie? 1 kg cartofi, 2 castraveciori în oțet, 200 g parizer, 1 ceapă albă, 1 măr, 1/2 lămâie, 2 linguri oțet de mere cu miere, 1 linguriță muștar, 3 linguri maioneză, o lingură mărar proaspăt tocat.

Cum se prepară? Cartofii se curăță, se taie cubulețe și se pun la fiert în apă rece cu un praf de sare. Se fierb 12-15 minute de când începe apa să clocotească. Se scot într-o strecurătoare și se lasă la răcit. Între timp tăiem ceapa fideluță, se presară puțină sare, se freacă bine, apoi se stoarce.

Parizerul se taie feliuțe subțiri, apoi bețișoare. Castraveciorii se taie rondele - în cazul în care sunt mai mari se taie mai întâi în două pe lungime. Mărul se curăță de coajă și de căsuța cu sâmburi. Se taie cubulețe și se stropește cu zeama de la jumătate de lămâie.

Într-un castron amestecăm cartofii cu ceapa, castraveciorii, parizerul și mărul. Adăugăm oțetul de mere diluat cu 2 linguri apă, muștarul, maioneza și mărarul. Amestecăm ușor. Se dă la rece până la servire.

Poftă bună!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella