Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


REŢETA ZILEI: Tartă cu ciuperci

04 Mai 2015
Ce vă trebuie? Pentru aluat: 500 g făină, 300 g unt, 1 linguriţă sare, 2 gălbenuşuri, 150 ml apă. Pentru umplutură: 500 g ciuperci, 200 g caşcaval, 1 legătură ceapă verde, 1 legătură mărar, 1 legătură pătrunjel, 2-3 linguri pesmet, 3 linguri ulei de floarea-soarelui, sare, piper negru măcinat.

Cum se prepară? Se cerne făina într-un bol, se face un gol la mijloc şi se adaugă untul moale, un praf de sare, gălbenuşurile şi apa călduţă. Se amestecă uşor în aşa fel încât să se încorporeze făina uniform. Se frământă câteva minute, se înfăşoară în folie de plastic şi se bagă la rece, 30 de minute.

Separat, se curăţă ciupercile, ceapa şi verdeaţa, se spală şi se taie mărunt. Se călesc în uleiul de floarea-soarelui şi, după ce s-au înăbuşit bine, se condimentează cu sare şi piper şi se adaugă caşcavalul ras şi pesmetul.

Se lasă să se răcească compoziţia la temperatura camerei şi, între timp, se întinde aluatul cu sucitorul, se împarte pentru 8 forme şi se aranjează prin presare. Se toarnă compoziţia de ciuperci şi se bagă în cuptorul cald.

Poftă bună!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella