Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


REŢETA ZILEI: Mici din carne de vită şi oaie

03 Mai 2015
Ce vă trebuie? 1 kg carne tocată amestec de vită şi oaie; 1/2 linguriţă cimbru; 1/2 linguriţă piper; 1/2 linguriţă enibahăr; 1/2 linguriţă coriandru; 1/2 linguriţă chimion; 1/2 linguriţă anason; 1 linguriţă zeamă de lămâie; 1 linguriţă sare; 100 ml bere; 1/2 linguriţă bicardonat de sodiu; 1 căpăţână usturoi; muştar pentru servire.

Cum se prepară? Carnea tocată se amestecă cu toate condimentele de mai sus, inclusiv cu berea şi usturoiul tocat mărunt. Bicarbonatul de sodiu se stinge în sucul de lămâie înainte de a se adăuga compoziţiei.

Formăm mititeii cu mâinile, apoi îi punem pe grătarul încins şi îi rumenim pe toate părţile. Servim mititeii cu muştar.

Poftă bună!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella