REŢETA ZILEI: Mici din carne de vită şi oaie

03 Mai 2015
Ce vă trebuie? 1 kg carne tocată amestec de vită şi oaie; 1/2 linguriţă cimbru; 1/2 linguriţă piper; 1/2 linguriţă enibahăr; 1/2 linguriţă coriandru; 1/2 linguriţă chimion; 1/2 linguriţă anason; 1 linguriţă zeamă de lămâie; 1 linguriţă sare; 100 ml bere; 1/2 linguriţă bicardonat de sodiu; 1 căpăţână usturoi; muştar pentru servire.

Cum se prepară? Carnea tocată se amestecă cu toate condimentele de mai sus, inclusiv cu berea şi usturoiul tocat mărunt. Bicarbonatul de sodiu se stinge în sucul de lămâie înainte de a se adăuga compoziţiei.

Formăm mititeii cu mâinile, apoi îi punem pe grătarul încins şi îi rumenim pe toate părţile. Servim mititeii cu muştar.

Poftă bună!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

27
Apr2020
Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Written byMagda POPESCU

Iată o dilemă, pe care mai marii de la Ministerului Învățământului trebuie să o rezolve cât mai rapid. Bulversarea din învățământ nu face bine nimănui, însă cel mai mult au de pierdut elevii.Școlile s-au închis de mai bine de trei...