Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


ACUZAT de CORUPŢIE, un senator PSD se autosuspendă

Decizie de ultimă oră a unui senator PSD, care este anchetat de DNA, împreună cu toată familia sa, pentru fapte de corupţie. Alexandru Cordoş s-a autosuspendat din toate funcţiile de partid. „Mă autosuspend pentru a nu implica PSD în situaţia juridică pe care o voi clarifica în justiţie. Am încredere în justiţie" - a declarat senatorul Alexandru Cordoş.
Urmărirea penală împotriva senatorului PSD a început încă de joi, 23 aprilie a.c. Alexandru Cordoş, soţia sa, Lucia Mihaiela, şi fiica lor, Alexandra Andreea., sunt acuzaţi de fapte de corupţie. Mai exact, soţia parlamentarului, care este şi arestată preventiv, este acum acuzată că a comis nu mai puţin de 26 de infracţiuni de trafic de influenţă, în timp ce senatorul este acuzat de complicitate la trafic de influenta, iar fiica lor este anchetată pentru aceeaşi infracţiune.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Claudia STANCIU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa claudia.stanciu@voceavalcii.ro

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella