Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

BREAKING NEWS: Gicu DEACONEASA, arestat preventiv pentru 30 de zile

Tribunalul Argeş a decis în această seară de joi, 23 aprilie 2015, să-l trimită după gratii pe vâlceanul Gheorghe (Gicu) Deaconeasa, pentru următoarele 30 de zile. Arestat preventiv a fost şi arestat preventiv şi adjunctul Gărzii Naţionale, Ion Marius Bărbulescu.

Comisar general al Gărzii Naționale de Mediu (în anii 2009, 2011, 2012), director al Direcției Generale de Control a Biodiversității, Biosecurității și Ariilor Protejate din cadrul Gărzii Naționale de Mediu (2010) şi în prezent director general adjunct al Gărzii Naționale de Mediu, Ion Marius Bărbulescu este acuzat că ar fi comis 8 infracţiuni de trafic de influenţă şi luare de mită.

În schimb, vâlceanul nostru, Gicu Deaconeasa, ce este trimis în judecată şi în alte speţe tot pentru fapte de corupţie, a fost acum arestat pentru cumpărare de influență în formă continuată (8 acte materiale), dare de mită şi nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Citiţi mai multe despre infracţiunile comise de cei doi aici: GICUŢU DEACONEASA, reţinut de procurorii DNA! Alături de el şi adjunctul de la Garda Naţională de Mediu
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Claudia STANCIU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa claudia.stanciu@voceavalcii.ro

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella