Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


ŞOC: Elena Udrea nu mai crede în Justiţie!

Perioada petrecută în arest preventiv i-a schimbat Elenei Udrea şi principiile pe care le-a susţinut cu tărie în ultimii ani. Aceasta a postat pe pagina de Facebook un mesaj prin care arată că se distanţează definitiv de principiile pe care le-a susţinut de-a lungul anilor în care Traian Băsescu a fost preşedinte. Elena Udrea îşi cere scuze public că a crezut în Justiţie. Practic, Elena Udrea îşi cere scuze inclusiv de la Adrian Năstase şi Dan Voiculescu.

"Îmi cer scuze pentru eroarea uriaşă de a fi crezut în justiţia făcută cu implicarea SRI.

Îmi cer scuze pentru că ani de zile am apărat sistemul şi nu am înţeles că orice victimă colaterală acceptată înseamnă uciderea democraţiei.

Îmi cer scuze tuturor celor cărora le-am ignorat dreptul de a fi consideraţi nevinovaţi până la pronunţarea unei instanţe, ca şi celor condamnaţi cărora le-am negat dreptul de a contesta independenţa justiţiei înainte de a-i lăsa să ne arate argumentele lor", scrie Elena Udrea.

Semn că Elena Udrea vrea să-şi asume personal mesajul este şi faptul că postarea nu mai este semnată de „echipa de comunicare", ca în cazul altor mesaje.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella