ŞOC: Elena Udrea nu mai crede în Justiţie!

Perioada petrecută în arest preventiv i-a schimbat Elenei Udrea şi principiile pe care le-a susţinut cu tărie în ultimii ani. Aceasta a postat pe pagina de Facebook un mesaj prin care arată că se distanţează definitiv de principiile pe care le-a susţinut de-a lungul anilor în care Traian Băsescu a fost preşedinte. Elena Udrea îşi cere scuze public că a crezut în Justiţie. Practic, Elena Udrea îşi cere scuze inclusiv de la Adrian Năstase şi Dan Voiculescu.

"Îmi cer scuze pentru eroarea uriaşă de a fi crezut în justiţia făcută cu implicarea SRI.

Îmi cer scuze pentru că ani de zile am apărat sistemul şi nu am înţeles că orice victimă colaterală acceptată înseamnă uciderea democraţiei.

Îmi cer scuze tuturor celor cărora le-am ignorat dreptul de a fi consideraţi nevinovaţi până la pronunţarea unei instanţe, ca şi celor condamnaţi cărora le-am negat dreptul de a contesta independenţa justiţiei înainte de a-i lăsa să ne arate argumentele lor", scrie Elena Udrea.

Semn că Elena Udrea vrea să-şi asume personal mesajul este şi faptul că postarea nu mai este semnată de „echipa de comunicare", ca în cazul altor mesaje.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...