Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


ÎCCJ: Mazăre a primit mită de 26 milioane euro

Judecătorii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) au făcut publice motivele pentru arestarea preventivă a primarului Radu Mazăre şi a omului de afaceri Sorin Strutinsky. Printre altele, magistraţii explică că Radu Mazăre a comis infracţiuni grave, iar activitatea infracţională a fost derulată pe o perioadă mare de timp, începând cu anul 2006.

"Inculpaţii au disimulat primirea sumelor de bani cu titlu de mită prin încheierea unor contracte de publicitate fictive iar în ceea ce priveşte infracţiunea de abuz în serviciu presupus a fi comisă de inculpatul Mazăre Radu Ştefan se reţine un prejudiciu, până în prezent, de aproximativ 26 milioane de euro iar cel estimat până la finalizarea contractului de salubrizare fiind de peste 100 milioane euro ", se arată în motivarea deciziei ÎCCJ din 2 aprilie.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella