Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


INCENDIAR: Raportul DNA, infirmat de DNA, în dosarul fostul șef ANI

Detalii incendiare ies la iveală din dosarul fostului șef al Agenției Naționale de Integritate, Horia Gerogescu, în prezent arestat preventiv în dosarul retrocedărilor de la ANRP. Avocatul său, Cristian Ene, susține că raportul DNA în cazul clientului său a fost infirmat chiar de către un specialist al instituției

"Ce pot să spun în continuare, domnul Horia Georgescu a spus că speră ca această prezumție de nevinovăție, speră să aibă un efect și asupra măsurilor preventive, mai ales că până la acest moment nu există la domnia niciun fel de suspiciuni decât în urma unui raport de expertiză care este un raport de constatare a unui specialist din cadrul Parchetului, raport care infirmă alte două rapoarte anterioare și surprinzător, raportul specialistului DNA a fost infirmat chiar de către același specialist al DNA-ului, după două săptămâni de la întocmirea primului. Considerăm că, pe data de 14 ,judecătorul de la Înalta Curte de Casație si Justitie să constate că măsura preventivă pentru cercetarea din camera preliminară trebuie să fie proporțională. Drept urmare, arestul nu se mai impune. Avem un singur lucru de combatut: raportul de constatare, instanța fiind obligată să administreze în cercetarea judecătoreasca un raport de expertiză, să stabilim dacă există sau nu prejudicu.Nimănui nu-i este bine în spatele gratiilor de la arest, dar totuși Horia Georgescu, deși este nevinovat stă și respectă aceste decizii până va obține eliberarea. Vă ureaza Paște fericit", a declarat Cristian Ene, avocatul fostului șef ANI, conform B1 Tv.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Florin Făgeţeanu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa florin.fageteanu@voceavalcii.ro

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella