Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

VICTOR CIUTACU, nedumire la adresa șefei DNA

Recentele apariții publice ale șefei DNA, Laura Codruța Kovesi, i-au determinat pe mai mulți jurnaliști să-și manifeste curiozitatea față de recentele dezvăluiri ale celei care deține cătușele în această țară. Spre exemplu, jurnalistul Victor Ciutacu este curios să afle în ce bază legală fac interceptări procurorii DNA.

"Haideti sa nu ne isterizam si s-o luam metodic, rational, pe litera legii. In 2008, in singurul interviu live pe care (mi) l-a acordat, generalul Florin Coldea spunea ca unica institutie abilitata legal sa asculte telefoane este SRI. Astazi, sapte ani mai tarziu, Codruta Kovesi sustine ca si DNA intercepteaza legal telefoane. Dat fiind ca nu dorm cu Monitorul Oficial sub perna, ma poate lamuri doamna procuror-sef (sau, daca-i prea ocupata cu PR-ul de viitor candidat la presedintie, ceea ce nu-si propune, vreun purtator de mesaj de-al ei) ce modificare concreta a legislatiei permite asta?", scrie Victor Ciutacu.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella