VEZI ce au decis magistraţii! UNDE îşi va petrece FRÂNCU sărbătorile?!

Fostul primar al Râmnicului, Emilian Frâncu, a cerut instanţei să-şi întrerupă executarea pedepsei cu închisoarea, invocând starea sa precară de sănătate. Cererea sa s-a judecat joi, 9 aprilie 2015, la Tribunalului Bucureşti, iar magistraţii au decis să amâne cauza pentru încă o lună de zile. Aşadar, fostul edil îşi va petrece Paştele în spatele gratiilor, cererea sa de întrerupere a executării pedepsei urmând să se judece în data de 9 mai. Până atunci, Direcţia Penitenciarelor trebuie să prezinte un raport medical complet de la IML privind starea lui Frâncu de sănătate.

Emilian Frâncu a suferit o operaţie foarte grea, care a durat mai bine de 5 ore. Chirurgul care a făcut intervenţia chirurgicală a cerut ca bolnavului să i se respecte nişte condiţii stricte, iar o parte dintre ele nu pot fi asigurate de penitenciar.

De asemenea, Emilian Frâncu a primit aprobarea de a nu mai fi deplasat la procesele de la Bucureşti, tot datorită stării sale precare de sănătate.

Cât despre activitatea din spatele gratiilor a fostului primar al Râmnicului, am aflat că în Penitenciarul Târgu Jiu, el a participat la un campionat de şah, unde a câştigat premiul I, ceea ce a dus la câştigarea unor puncte de care se ca ţine cont la eliberarea condiţionată.

Mai mult, Emilian Frâncu a mai câştigat puncte pentru eliberare şi la un concurs de cultură generală, care a avut loc la Penitenciarul Jilava, unde a avut peste 90 de campioni pe care i-a învins în etape succesive, în fiecare etapă având 10 competitori.

După cum bine ştiţi, Emilian Frâncu a fost prins în flagrant anul trecut când primea o mită de 50.000 de lei, el fiind condamnat în 2014 la 4 ani de închisoare cu executare.
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Claudia STANCIU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa claudia.stanciu@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...