Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


VEZI ce au decis magistraţii! UNDE îşi va petrece FRÂNCU sărbătorile?!

Fostul primar al Râmnicului, Emilian Frâncu, a cerut instanţei să-şi întrerupă executarea pedepsei cu închisoarea, invocând starea sa precară de sănătate. Cererea sa s-a judecat joi, 9 aprilie 2015, la Tribunalului Bucureşti, iar magistraţii au decis să amâne cauza pentru încă o lună de zile. Aşadar, fostul edil îşi va petrece Paştele în spatele gratiilor, cererea sa de întrerupere a executării pedepsei urmând să se judece în data de 9 mai. Până atunci, Direcţia Penitenciarelor trebuie să prezinte un raport medical complet de la IML privind starea lui Frâncu de sănătate.

Emilian Frâncu a suferit o operaţie foarte grea, care a durat mai bine de 5 ore. Chirurgul care a făcut intervenţia chirurgicală a cerut ca bolnavului să i se respecte nişte condiţii stricte, iar o parte dintre ele nu pot fi asigurate de penitenciar.

De asemenea, Emilian Frâncu a primit aprobarea de a nu mai fi deplasat la procesele de la Bucureşti, tot datorită stării sale precare de sănătate.

Cât despre activitatea din spatele gratiilor a fostului primar al Râmnicului, am aflat că în Penitenciarul Târgu Jiu, el a participat la un campionat de şah, unde a câştigat premiul I, ceea ce a dus la câştigarea unor puncte de care se ca ţine cont la eliberarea condiţionată.

Mai mult, Emilian Frâncu a mai câştigat puncte pentru eliberare şi la un concurs de cultură generală, care a avut loc la Penitenciarul Jilava, unde a avut peste 90 de campioni pe care i-a învins în etape succesive, în fiecare etapă având 10 competitori.

După cum bine ştiţi, Emilian Frâncu a fost prins în flagrant anul trecut când primea o mită de 50.000 de lei, el fiind condamnat în 2014 la 4 ani de închisoare cu executare.
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Claudia STANCIU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa claudia.stanciu@voceavalcii.ro

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella