Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


Iohannis, Băsescu şi Ponta s-au întrecut în urări pe Facebook

În timp ce ortodocşii serbează astăzi, 5 aprilie, Floriile, aproximativ un milion de catolici şi protestanţi din România sărbătoresc în această zi Paştele. Preşedintele Klaus Iohannis a transmis, duminică dimineaţa, un mesaj pe Facebook, atât celor care sărbătoresc astăzi Paştele catolic şi protestant, cât şi celor care serbează Floriile ortodoxe: „Tuturor celor care serbează astăzi Paștele catolic și protestant și Floriile ortodoxe le urez sărbători fericite, sănătate și încredere! La mulți ani tuturor românilor care poartă nume de flori!".

"La mulţi ani celor care îşi sărbătoresc ziua onomastică de Florii. Să aveţi numai bucurii alături de cei dragi şi să aveţi parte de prieteni adevăraţi" a scris şi fostul preşedinte Traian Băsescu pe Facebook.

Victor Ponta a transmis şi el pe Facebook, un mesaj "creştinilor ortodocşi din ‪România‬ care sărbătoresc Floriile", el urându-le "o zi cât mai frumoasă, petrecută alături de familie şi de cei dragi". „Creștinii ortodocși din ‎România‬ sărbătoresc astăzi Floriile - vă doresc tuturor o zi cât mai frumoasă, petrecută alături de familie și de cei dragi! Și la mulți ani dacă vă aniversați ziua onomastică! Sper ca sărbătorile pascale să ne găsească pe toți sănătoși, uniți și cât mai optimiști.", scrie premierul Victor Ponta pe Facebook.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus