Iohannis, Băsescu şi Ponta s-au întrecut în urări pe Facebook

În timp ce ortodocşii serbează astăzi, 5 aprilie, Floriile, aproximativ un milion de catolici şi protestanţi din România sărbătoresc în această zi Paştele. Preşedintele Klaus Iohannis a transmis, duminică dimineaţa, un mesaj pe Facebook, atât celor care sărbătoresc astăzi Paştele catolic şi protestant, cât şi celor care serbează Floriile ortodoxe: „Tuturor celor care serbează astăzi Paștele catolic și protestant și Floriile ortodoxe le urez sărbători fericite, sănătate și încredere! La mulți ani tuturor românilor care poartă nume de flori!".

"La mulţi ani celor care îşi sărbătoresc ziua onomastică de Florii. Să aveţi numai bucurii alături de cei dragi şi să aveţi parte de prieteni adevăraţi" a scris şi fostul preşedinte Traian Băsescu pe Facebook.

Victor Ponta a transmis şi el pe Facebook, un mesaj "creştinilor ortodocşi din ‪România‬ care sărbătoresc Floriile", el urându-le "o zi cât mai frumoasă, petrecută alături de familie şi de cei dragi". „Creștinii ortodocși din ‎România‬ sărbătoresc astăzi Floriile - vă doresc tuturor o zi cât mai frumoasă, petrecută alături de familie și de cei dragi! Și la mulți ani dacă vă aniversați ziua onomastică! Sper ca sărbătorile pascale să ne găsească pe toți sănătoși, uniți și cât mai optimiști.", scrie premierul Victor Ponta pe Facebook.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus


Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...