Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


CONDAMNAT din PSD, ameninţă: „Vă trag pe toţi după mine!"

Zilele trecute, o condamnare neaşteptată i-a băgat în sperieţi pe mai marii lideri social-democraţi. Este vorba despre condamnările din dosarul „Mită la PSD", băgaţi după gratii fiind omul de afaceri Ioan Niculae, dar şi fostul preşedinte al CJ Brăila şi PSD Brăila, Gheorghe Bunea Stancu.

Ei bine, condamnarea lui Bunea le dă coşmaruri colegilor săi de partid,. Asta pentru că, el a avertizat încă de la începutul anchetei DNA că „dacă mă saltă DNA, vă trag pe toţi după mine!".Afirmaţia aceasta a fost făcută într-o şedinţă a PSD, atunci când Stancu ar fi urlat cât l-au ţinut plămânii că „nu o să pic doar eu ca prostul, vă iau pe toţi după mine! Pe toţi! Până şi pe procurorii care m-au scos până acum! Mă duc eu, trag tot judeţul după mine, şi Bucureştiul, ne ducem cu toţii la mititica!".
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)
Claudia STANCIU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa claudia.stanciu@voceavalcii.ro

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella