BREAKING NEWS: Gigi Becali, ELIBERAT CONDIŢIONAT

În urma unei decizii luate vineri, 3 aprilie a.c. de Tribunalul Constanta, finanţatorul echipei Steaua va fi eliberat condiţionat, decizia magistraţilor fiind una definitivă.
Gigi Becali a fost condamnat, în data de 20 mai 2013, la 3 ani de închisoare cu executare în dosarul schimbului de terenuri cu MApN şi la alţi trei în dosarul Valiza. Prin contopirea pedepselor, Becali s-a ales cu încă un spor de 6 luni de detenţie.
De-a lungul executării pedepsei privative de libertate, Becali a primit mai multe permisii de câteva zile.
De asemenea, a fost recompensat de 11 ori in timpul detenţiei si a participat la toate activităţile din penitenciar. Gigi Becali a scris doua cărţi şi a muncit, beneficiind astfel de eliberarea condiţionată.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

30
Ian2020
Virusomania tâmpește România

Virusomania tâmpește România

Written byMagda POPESCU

Știrile care vin din China sunt tot mai alarmante în ceea ce privește noul virus gripal descoperit acolo. Însă, în România, în loc să tratăm, la nivel public și informațional, această situație cu responsabilitate și discernământ, se titrează cât mai...