Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


După 8 ani, cei 18 vameși de la Otopeni, ACHITAŢI DEFINITIV

Cei 18 vameşi de la Aeroportul Otopeni, reţinuţi în 2006 pentru luare de mită, au fost achitaţi definitiv. Decizia aparţine Curţii de Apel Ploieşti şi se pare că procurorii nu au putut susţine cu probe toate acuzaţiile.

În 2006, o treime din angajaţii Biroului vamal al Aeroportului "Henri Coandă" a ajuns la sediul DNA, după o acţine ca în filme. Un dosar al procurorilor care a blocat activitatea în vama aeroportului, iar pentru a face faţă, conducerea instituţiei a apelat la angajaţii altor puncte vamale.

Ulterior, 17 din cei 18 angajaţi au primit ordonanţe de reţinere, iar mai târziu mandate de arestare. Acuzaţiile erau grave: în perioada decembrie 2005 - septembrie 2006, acuzaţii au primit şpăgi în mod repetat pentru a urgenta procedura de vămuire a mărfurilor. În total, în dosar erau vizate peste 8.100 de fapte de corupţie, iar prejudiciul estimat se ridica la 81.000 de lei.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella