Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


Săptămâna pe scurt - de la lume adunate, 30 martie 2015

29 Mar 2015

• În timp ce Iohannis se gudură pe unde vrea Prima Doamnă, Ponta îşi face de cap şi ne îmbată cu apă rece • Avocatul Pavel Abraham a decis să nu-l mai reprezinte pe Bercea Mondial în instanţă • M-am dus şi am dat şi eu un like la pagina lui Iohannis • Anul trecut, a fost scoasă la vânzare "Cuminţenia pământului", sculptura lui Brâncuşi, şi ar fi fost extraordinar să o vedem expusă definitiv la Bucureşti • Este fabulos cum a reuşit Iohannis să încaseze toate şuturile pentru cazul Şova

• În timp ce Iohannis se gudură pe unde vrea Prima Doamnă, Ponta îşi face de cap şi ne îmbată cu apă rece, încercând să-şi asigure victoria la alegerile din 1916. Este o realitate. Şi mai spun ceva real: "Marele" PNL nu există decât pe hârtie! Cum vrei să te opui şi să-i iei puterea Mitomanului Naţional cu oameni ca Atanasiu, Gorghiu, Orban, Predoiu etc.? Toţi ăştia au dat jos guvernul Ungureanu, singurul lider politic cinstit, necorupt, competent şi profesionalist. Sunt ferm pe opinie că acest fetiş de om politic care este Ponta nu poate fi dat jos decât de STRADA!


• Bancuri tari: *Preotul: - Ce-mi băgaşi, fiule, în buzunar? Enoriaşul: - O bancnotă de 50, părinte... Preotul: - Ai, ai, ai! Apăi, de ce crezi tu fiule că-i zice sutană? * Discuţie aprinsă, într-un templu shaolin. Discipolul întreabă: - Prea înţelept şi onorabil Maestru, poţi să-mi explici diferenţa dintre o perlă şi o femeie? Maestrul îi răspunde: - Diferenţa, gândăcel mic şi umil, constă în faptul că perla poate fi înşirată pe la ambele capete, iar femeia numai pe la un capăt. Discipolul, destul de confuz, cere lămuriri: - Dar, Maestre, dă-mi voie să contrazic înţelepciunea ta himalayană, însă am auzit că unele femei se lasă înşirate pe la ambele capete! Maestrul, cu un surâs: - Păi acelea nu sunt femei, sunt adevărate perle!

• Avocatul Pavel Abraham a decis să nu-l mai reprezinte pe Bercea Mondial în instanţă, din cauză că nu a fost plătit de interlop. Din câte se pare, Bercea Mondial ar fi fost nemulţumit că a mai primit o condamnare de doi ani şi opt luni de închisoare în dosarul tentativei de mituire a unui gardian de la Penitenciarul Colibaşi. Bercea Mondial a făcut recurs, solicitând o pedeapsă mai mică în acest caz. Bercea Mondial nu mai are încredere în magistraţii argeşeni, acesta solicitând strămutarea procesului la altă instanţă din ţară. La ultimul proces, Bercea a fost reprezentat de un avocat din Piteşti.

• M-am dus şi am dat şi eu un like la pagina lui Iohannis. Am văzut că omul e fericit când strânge like-uri. A consemnat recordul de 1,5 milioane într-o vastă postare (de Borbely tot nu a zis nimic). Mi-am zis: ce nu fac eu pentru ca preşedintele României să aibă sentimentul lucrului bine făcut? Ia, tăticu, un like şi de la mine, să te simţi bine. PS: Când ministrul de Finanţe umbla cu şpaga prin cimitire, când ai cazul Borbely, când încep ţările vestice să îţi dea semnale că nu intrăm în Schengen pentru că iar blochează politicul Justiţia, mi se pare cam neserios ca singura ta comunicare, de trei zile, să fie despre nr. de like-uri de pe facebook.

• În 29 ianuarie naivii de noi mai credeau că Iohannis este preşedintele care ar putea aduce un suflu nou în politica românească dar, pas cu pas, ca la poker, ne-a lămurit. Uşile Europe erau deschise de preşedintele Băsescu, Iohannis s-a dus doar să se prezinte că în rest nimic notabil doar "dulcegării" politice. Dacă dorea cu adevărat ceva, studia "dosarul" Olanda şi în prima vizită, cu temele făcute, acolo se ducea.

• Anul trecut, a fost scoasă la vânzare "Cuminţenia pământului", sculptura lui Brâncuşi, şi ar fi fost extraordinar să o vedem expusă definitiv la Bucureşti. Moştenitorii au cerut 20 de milioane de euro şi, în loc să plătească, Ponta a început să facă circ că retrocedarea a fost ilegală şi că nu are bani. Acum vedem că nea Vâlcov avea bani, pe persoană fizică, să îşi cumpere Picasso, Renoir şi Cocteau, doar că mitocanul îşi bătea joc de tablouri şi le ascundea în perete, să se facă praf. El nu avea tablouri pen' că era vreun amator de artă, ci pentru că era mai uşor să iei aşa şpagă, în loc de valiza de bani. Nu sunt bani pentru Brâncuşi pentru că mitocanii din PSD iau şpagă în tablouri.

• Este fabulos cum a reuşit Iohannis să încaseze toate şuturile pentru cazul Şova, în timp ce principalul vinovat, Ponta, tace ca curca-n kukuruz şi se dă eroul fiscalităţii reduse. Ponta a avut un plan de la început: a pus adoptarea codurilor fiscale în ziua votului - fumigenă. În paranteză, e interesant de urmărit cine l-a tămâiat pe Ponta pentru codurile puşcăriabilului Vâlcov: unii la ordin, dar şi câţiva guguştiuci. Iohannis, deşi orice ziarist putea anticipa 90% din evenimente, nu a avut nici un plan. S-a dus aiurea la cina lui Duda, un impostor care a pus mâna pe Casa Regală, şi nu a anticipat indignarea populară, părând a fi în urma evenimentelor. Nu-l plâng pe Iohannis - are 11 consilieri prezidenţiali şi 9 consilieri de stat, să-i pună să-şi folosească creierul - mă enervează că, la finalul zilei, Ponta pare să fi scăpat.

• Cătălin Tolontan a publicat o discuţie cu o serie de „magistraţi" anonimi care o descriu pe Codruţa Kovesi ca pe o isterică, instabilă psihic: „ţipă în birou când un dosar nu merge aşa cum crede ea că e bine" şi „când e optimistă şi calmă, când e apăsată şi tună". Plus: dosarele se fac la ordinul SRI, care are o „gândire strategică" legată de cum să-i lege pe unii, scrie Tolontan. 30.000 de euro salariu de la Dan Voiculescu pentru Tolontan. Dacă nu le-a mers ordinăria de a încerca să-l scoată pe preşedintele Băsescu bolnav mintal, au reîncălzit ideea şi încearcă să o scoată nebună pe şefa DNA. Ce jeguri umane!!!

• Casa Regală a României este o caricatură a ceea ce înseamnă noţiunea modernă de monarhie, ca sistem de stat. În fapt, la noi, Casa Regală este o căpuşă inutilă pentru bugetul ţării. Suntem pe nicăieri la toate indiciile de civilizaţie din Europa şi chiar din lumea largă şi ne ţinem de baluri cu o fufă "regală" şi un histrion "de neam regal". Aceştia au stabilit cu de la sine putere că nu mai fac parte din dinastia de Hohenzollern, ci din cea a României. Dar domnitorii noştri mari (Mircea, Vlad, Mihai, Ştefan etc) din ce Casa regală o fi făcut parte? Dar Avram Iancu, care s-a topit la propriu şi la figurat pentru poporul său, cine o fi fost şi ce avantaje a avut? Castele, mii de hectare de proprietăţi şi de păduri? Şi mai aud că, pe "Crăişor", penalii din Parlamentul ruşinii nu-l pot declara Erou Naţional! Ce scârboşenie! Ungurii i-au făcut eroi naţionali pe toţi generalii de la 1848 (cu statui, cu tot dichisul), care au lăsat în urma lor vreo 40000 de victime româneşti, numai pentru faptul că strămoşii noştri din acele timpuri nu au vrut ca Transilvania să fie alipită Ungariei "revoluţionare" a lui Kosuth.

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella