Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


Avocatul Poporului anchetează moartea bărbatului de la Spitalul Rădăuţi

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, a declanşat anchete, sesizându-se din oficiu, în cazul bărbatului căruia i-a fost amputat penisul din cauza unei infecţii apărute după montarea greşită a unei sonde, la Spitalul Judeţean Buzău, precum şi în cazul pacientului, de 47 de ani, care a murit la Spitalul Rădăuţi din cauza unei reacţii alergice la un antibiotic.

"Am aflat de cazul bărbatului din mass media şi imediat am dispus sesizarea din oficiu şi am dispus anchetă la spitalul municipal Buzău, cu privire la acest caz deosebit. Sunt puse în discuţie artiolele 34 şi 22 din Constituţia României. În baza informaţiilor anchetei, vom face demersuri şi la alte autorităţi competente să intervină în această situaţie, astfel încât cazul să fie soluţionat cât mai repede", a declarat la România TV, Victor Ciorbea, Avocatul Poporului.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella