Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

DNA se suceşte! Pescariu şi Florică, acuzaţi în dosarul MICROSOFT

Mega-Dosarul Microsoft a fost trimis de procurorii DNA în instanţa de judecată, Dinu Pescariu şi Claudiu Florică nefiind acuzaţi în acest dosar pentru infracţiunile de dare de mită şi cumpărare de influenţă. Conform adjunctului DNA, Călin Nistor, aceştia ar putea fi traşi la răspundere dacă anchetatorii vor descoperi noi probe împotriva celor doi. Nistor a mai adăugat că în cazul lui Dinu Pescariu şi Claudiu Florică, s-a decis clasarea urmăririi penale pe motiv că cei doi au anunţat DNA înainte ca procurorii să descopere faptele pe care le-au comis.

"Noi, chiar dacă eram sesizaţi cu privire la frauda în procesul de licenţiere, nu aveam date concrete legate de persoanele care au primit mită la acel moment. Din acest motiv, având în vedere denunţul lor şi existenţa acelei clauze de impunitate, procurorul a dispus soluţia de clasare a urmăririi penale", a declarat Călin Nistor.
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Florin Făgeţeanu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa florin.fageteanu@voceavalcii.ro

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella