Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


Dobrişan s-a mutat în judeţul Argeş

Nu, nu vă închipuiţi că Vâlcea a scăpat de bancherul devenit celebru pentru numărul şi grosimea dosarelor sale penale. Din păcate, Dorin Dobrişan s-a mutat în judeţul Argeş, dar doar cu unul dintre procesele sale penale, cel mai recent, de altfel. Ex-directorul CEC Bank – Filiala Vâlcea a reuşit strămutarea cauzei sale de pe rolul Tribunalului Vâlcea pe cel al Tribunalului Argeş. Decizia a fost luată în data de 18 martie 2015 de către magistraţii Curţii de Apel Piteşti, la cererea expresă a lui Dobrişan. „Admite cererea formulată de petentul DOBRIŞAN DORIN. În baza art. 74 Cod procedură penală dispune strămutarea judecării cauzei ce face obiectul dosarului nr. 4348/90/2014 aflat pe rolul Tribunalul Vâlcea la Tribunalul Argeş. Menţine actele îndeplinite în faţa instanţei de la care s-a strămutat judecata. Cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului" – se arată în minuta judecătorilor.

După cum bine se ştie, Dorin Dobrişan a fost trimis în judecată, într-un nou dosar, în data de 11 decembrie 2014, atunci când procurorii DNA au finalizat încă un caz în care este implicat fostul director al CEC Bank Râmnicu Vâlcea. De data aceasta, el este inculpat alături de Alexandra Mădălina Cernea şi Petre Ciuteanu, analist credite la CEC Bank, respectiv administrator al unei societăţi comerciale. Dobrişan este acuzat de comiterea infracţiunilor de luare de mită şi abuz în serviciu, el acordând ilegal un credit ipotecar, în perioada 2006-2008, pentru care ar fi primit mită un teren în Râmnicu Vâlcea, în valoare de 137.135 lei. La începutul judecării cauzei, procurorii au dispus măsura sechestrului asigurător asupra mai multor bunuri ce aparţin inculpaţilor Dorin Dobrişan şi Alexandra Mădălina Cernea.

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Claudia STANCIU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa claudia.stanciu@voceavalcii.ro

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella