Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Mama lui Șova, implicată în afacerile fiului

Mama senatorului Dan Șova, Ana Diculescu Șova, face parte din casa de avocatură care a apărat statul în procesul pierdut cu Micula. Aceasta se află printre beneficarii celor peste 11 milioane de euro, pe care Guvernul va trebui să-i dea casei de avocatură care a apărat România, în controversatul dosar Micula. Avocaţii au pierdut procesul, iar fraţii Micula vor primi o despăgubire de 85 de milioane de euro.

Informaţiile au fost prezentate de jurnalistul Mihai Pâlşu, în emisiunea Academia de Evaziune, moderată de Edward Pastia. "La frații Micula nu numai că vom fi obligați, am înțeles că trebuie să plătim 85 de milioane de euro, da, că nu au obținut cât au dorit ei 220 milioane. Eu m-am uitat cât a costat statul factura avocaților. Nu te interesează treaba asta? 11,5 milioane de euro până acum. Avocați - Adriana Gaspar, Ana Diculescu Șova - mama domnului Șova (...) Ar fi prea golănească treaba să aflăm că, de fapt, au fost angajați de frații Micula ca să piarda procesul", a declarat jurnalistul.
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella