Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

AVIZ FAVORABIL pentru arestarea lui ŞOVA! Urmează votul în plen

Cu 6 voturi "pentru" şi 5 "împotrivă", senatorii din comisia juridică a Senatului au avizat favorabil cererea DNA pentru reţinerea şi arestarea preventivă a lui Dan Şova.

Timp de 8 ore, Dan Şova şi-a studiat dosarul, la ieşirea de la şedinţa comisiei juridice, acesta declarând că acuzaţiile sunt neîntemeiate şi că va explica pe larg în plenul Senatului.

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) au cerut senatorilor încuviinţarea reţinerii şi arestării preventive a senatorului Dan Şova pentru trei infracţiuni de complicitate la abuz în serviciu în dosarul companiilor energetice Turceni şi Rovinari. Procurorii susţin că Şova ar fi ordonat distrugerea hard-disk-urilor de la casa de avocatură pentru a ascunde urmele posibilelor infracţiuni comise. Mai mult în opinia anchetatorilor lăsarea în libertate a lui Şova este de neacceptat.

"Lăsarea în libertate a suspectului Şova Dan Coman, în perioada următoare, este de neacceptat, în condiţiile în care acţiunile acestuia sunt, în mod vădit, orientate în scopul obstrucţionării anchetei, fapt ce periclitează grav obiectivele de interes public, ale urmăririi penale", susţin procurorii DNA.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella