Traian Băsescu, acuzat oficial de ȘANTAJ

Traian Băsescu este pus oficial sub acuzare de către Parchetul General, fiind acuzat de şantaj şi ameninţare în dosarul deschis de Gabriela Firea. Deja s-a început urmărirea penală împotriva fostului şef de stat, iar acesta va fi audiat miercuri, la ora 11.00 la Parchet, unde i se va aduce la cunoştinţă calitatea de suspect în acest dosar.

Plângerea penală depusă de Gabriela Firea este din aprilie 2014, însă ancheta a fost suspendată până la finalul mandatului de preşedinte al lui Traian Băsescu. Dosarul a fost redeschis la sfârşitul anului trecut, de către Parchetul General. Declaraţia fostului preşedinte prin care Gabriela Firea s-a simţit ameninţată a fost făcută în aprilie 2014, într-o conferinţă de presă de către Traian Băsescu.

"Mai bine ar sta în banca ei şi s-ar ocupa de ce se întâmplă pe moşia soţului ei (Florentin Pandele, primar al oraşului Voluntari), unde e primar. Că s-ar putea să nu îl mai găsească într-o zi acasă, dacă nu e atentă. Înţeleg că în parohia lui se întâmplă destule lucruri rele", spunea Traian Băsescu în 2014.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

30
Ian2020
Virusomania tâmpește România

Virusomania tâmpește România

Written byMagda POPESCU

Știrile care vin din China sunt tot mai alarmante în ceea ce privește noul virus gripal descoperit acolo. Însă, în România, în loc să tratăm, la nivel public și informațional, această situație cu responsabilitate și discernământ, se titrează cât mai...