Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

MOST WANTED: Tânăr din Drăgăşani, căutat de poliţişti pentru două CONDAMNĂRI (foto)

Are 35 de ani, s-a născut în municipiul Drăgăşani, judeţul Vâlcea, şi are deja 2 infracţiuni grave comise şi pedepsite de lege. Este vorba despre Dănuţ Ionuţ Brânduşescu, care are pe numele său două mandate de executare a pedepsei cu închisoarea. Însă, bărbatul se sustrage executării pedepsei, el dispărând fără urmă. De aceea, Poliţia Română l-a înregistrat la rubrica „Most Wanted", el figurând pe site-ul instituţiei la această categorie. Conform poliţiştilor, drăgăşeneanul a fost condamnat pentru comiterea infracţiunilor de tâlhărie şi conducerea unui autoturism fără permis de conducere. În total, el are de executat o pedeapsă cu închisoarea de 8 ani.

Poliţiştii îi îndeamnă pe cei care ştiu de soarta infractorului să intre pe site-ul Poliţiei Române şi să facă o sesizare în acest sens.

Iată unde îi poţi contacta pe poliţişti: http://www.politiaromana.ro/ro/most-wanted/brindusescu-ilie-danut
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Claudia STANCIU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa claudia.stanciu@voceavalcii.ro

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella